Ημερίδα για τη Διεθνή Ημέρα Φωτός – 17 Απριλίου 2019

Share This Post

\"Programma2019_p.1\"

 

Εκπαιδευτική ημερίδα στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Φωτός 2019 διοργανώνει το Εργαστήριο Φωτονικών Επικοινωνιών του ΕΜΠ, σε συνεργασία με της Σχολή ΗΜΜΥ, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στην αίθουσα Τελετών του κτιρίου διοίκησης, από τις 9:30 έως τις 13:30.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τεχνολογική κατεύθυνση στις σπουδές τους και στην καριέρα τους καθώς και σε φοιτητές της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ που δεν έχουν επιλέξει ακόμη κατεύθυνση.

Οι 4 προσκεκλημένοι ομιλητές, που είναι διακεκριμένοι απόφοιτοι του Εργαστηρίου Φωτονικών Επικοινωνιών του ΕΜΠ, θα μιλήσουν για τη φωτονική και τις τεχνολογίες του φωτός αλλά και για την προσωπική τους διαδρομή με στόχο να εμπνεύσουν τους νέους μαθητές/φοιτητές ώστε να οραματιστούν και αυτοί το δικό τους (φωτεινό) μέλλον.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ: Programma2019.

 

More To Explore

Research News

Παρουσίαση διδακτορικού Χρήστου Τσώκου

Στις 11 Οκτωβρίου 2022, ο Χρήστος Τσώκος, μέλος του Εργαστηρίου Φωτονικών Επικοινωνιών (ΕΦΕ), παρουσίασε με επιτυχία τη Διδακτορική διατριβή του με τίτλο “Οπτικά Δίκτυα Σχηματοποίησης Μικροκυματικών

Projects' news

TERAWAY | 2nd Interim Review meeting

We are thrilled to announce that the 2nd TERAWAY Interim Review meeting was completed successfully! This was the first in-person meeting after the Covid-19 pandemic, and